Werkwijze

Buwalda Multiservice besteedt veel aandacht aan zowel u als relatie, haar medewerkers als het milieu. Wij nemen uw zorg uit handen!

…zorg voor de wensen van onze klanten
Zo bieden we een 24/7 service voor u als klant. Dat betekent dat de werkzaamheden zowel overdag als in de avonduren of het weekend plaats kunnen vinden. Het enige dat u vervolgens van onze aanwezigheid merkt, is een uitstekend resultaat.

Vanzelfsprekend worden alle afgedankte en/of restmaterialen op een correcte wijze afgevoerd. Een werkwijze die wij volstrekt normaal vinden en die door de uitgebreide relatiekring bijzonder gewaardeerd wordt.

… zorg voor onze vakmensen
Maar wij zorgen ook goed voor het welzijn van onze medewerkers. Zo zien wij er op toe dat onze mensen alleen volgens ARBO-Wetgeving - dus met beschermende kleding enz. - aan het werk zijn. Met goede en gekwalificeerde apparatuur werken en de nodige opleiding en bijscholing krijgen om veilig te werken en up tot date te blijven in onze branche.

…zorg voor ons milieu
Werken aan een schone werk- en leefomgeving impliceert bij Buwalda Multiservice eveneens, werken aan een schoon milieu. En daarbij loopt het bedrijf zonder meer voorop. Zo vindt gevelreiniging plaats met behulp van onder andere Torbo-stralen, waarbij zo weinig mogelijk stofdeeltjes vrijkomen. Goed voor mens en omgeving.

Bij de keuze van de aanschaf van nieuwe apparatuur spelen milieuaspecten eveneens een belangrijke rol. Steevast valt de keuze uit voor die apparaten, die niet alleen een uitstekende kwaliteit leveren maar die tevens energiezuinig, een laag waterverbruik en zo laag mogelijk geluidsniveau hebben.

Milieuvriendelijk reinigingsmiddelen
Milieuvriendelijk zijn ook de zeep - en reinigingsproducten die gebruikt worden. Steeds wordt er kritisch gekeken naar de mate waarin die producten goed passen in een milieu- en mensvriendelijke werksituatie. Van agressieve, bijtende reinigingsproducten is nauwelijks sprake, de huidige generatie producten is zo ver doorontwikkeld dat het eindresultaat hetzelfde is als van hun voorgangers.

Ook beschikt Buwalda over een mobiele waterzuiveringsinstallatie. Met deze mobiele unit kan ter plaatse vervuild water gezuiverd worden. Dit kan water zijn van gevelreiniging, brandschades, olievervuiling enzovoort.

Probleem? Wij geloven in oplossingen en zorgen ervoor dat u snel en doeltreffend wordt geholpen.

Naast het hanteren van de Algemene Voorwaarden voor Schoonmaakwerkzaamheden (zie hier), werkt Buwalda Multiservice met de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche (bekijk hier de zelfverkaring) en is NEN 4400-1 gecertificeerd door Bureau Cicero.

 

 

VRAGEN? AARZEL NIET EN BEL 0517-395704

VESTIGING HOOFDKANTOOR:     BUWALDA MULTISERVICE   DE WIEKEN 31   8801 RA   FRANEKER

© 2024 BUWALDA MULTISERVICE FRANEKER         |   WMMEDiA