Gevelreiniging

Uw gevel is uw visitekaartje. Het is vaak de eerste indruk van uw organisatie voor uw klanten. De vakmensen van Buwalda zorgen voor representatieve gevels, gevelplaten en kozijnen. Meestal van steen, aluminium, hout of kunststof. Voor een blijvend goede staat van de gevel is een grondige en vakkundige gevelreiniging noodzakelijk. Mocht gevelreiniging niet voldoende zijn, we zijn ook vakbekwaam in gevelrenovatie.

Buwalda Multiservice gebruikt verschillende reinigingstechnieken om een gevel weer in nieuwstaat te brengen.

Gevelreiniging voor lichte vervuiling
Bij een licht vervuilde gevel wordt gebruik gemaakt van stoomreiniging of hogedrukreiniging. Om het milieu te sparen maken wij gebruik van een uniek  waterzuiveringssysteem waar wij over beschikken. Het vervuilde water, afkomstig van de gevel, wordt opgevangen en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Gevelreiniging voor matige vervuiling
Wanneer er sprake is van matige vervuiling van bijvoorbeeld verfresten of roetaanslag dan wordt er gebruik gemaakt van een reinigingsmiddel om de gevel weer in nieuwstaat te krijgen. De gevel wordt eerst voorgestreken met een reinigingsmiddel. Na het inweken wordt het reinigingsmiddel met vuil van de gevel gespoeld door middel van hogedrukreiniging of stoomreiniging. Het vervuilde water wordt vervolgens opgevangen met het waterzuiveringssysteem.

Gevelreiniging voor zware vervuiling
Is er sprake van zware vervuiling, door bijvoorbeeld graffiti of roetaanslag dan wordt de gevel gereinigd door middel van stralen. Afhankelijk van het soort vervuiling, de intensiteit en de steensoort wordt het geschikte straalmiddel geselecteerd waarmee de gevel wordt gereinigd. 
 
Anti graffiti coating
Ook voor speciale behandelingen en bescherming van uw gevel kunt u bij Buwalda Multiservice terecht. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan verwijdering van graffiti en het aanbrengen van semi-permanente anti-graffiticoating.

Meer over gevelreiniging
Wilt u meer informatie over onderhoud van uw gevel? Neem telefonisch contact op of stuur ons een mail.

 

 

VRAGEN? AARZEL NIET EN BEL 0517-395704

VESTIGING HOOFDKANTOOR:     BUWALDA MULTISERVICE   DE WIEKEN 31   8801 RA   FRANEKER

© 2024 BUWALDA MULTISERVICE FRANEKER         |   WMMEDiA