Sanitaire service

Bij het schoonhouden van kantoren, instellingen en bedrijven is sanitaire service één van onze dagelijkse werkzaamheden. Zeker in een zakelijke omgeving is het van groot belang dat toiletgroepen en sanitaire ruimtes schoon en fris zijn. Hygiënische toiletten zijn prettig, verminderen de kans op besmetting en zorgen voor een goede uitstraling. Met onze sanitaire service zit u goed! Ook tijdens evenementen houden wij graag de toiletten voor u schoon.

Complete oplossing 
Voor toiletruimtes bieden wij een complete oplossing aan. Naast adviseren bestaat de service uit leveren, plaatsen, onderhouden en vullen van

  • Handdoekautomaten
  • Zeepdispensers
  • Toiletpapier systemen
  • Luchtverfrisser systemen
  • Afvalcontainers
Met onze sanitaire service bent u verzekerd van een schoon en fris toilet. Onze medewerkers kunnen dagelijks, 2 dagelijks of wekelijks de toiletruimtes controleren, bijvullen of schoonmaken. Wij nemen uw zorg uit handen, zelf hebt u er geen omkijken meer naar.

De perfectie van een parel 
Voor deze sanitaire service kunt u kiezen uit verschillende merken en modellen zoals de Pearl Line. Dit is hoogwaardige betaalbare kwaliteit en dat met de uitstraling van een parel! De complete lijn is verkrijgbaar in de kleuren Pearl White en Pearl Black. Bekijk hier de folder Aan u de keuze of u kiest voor chique zwart of fris wit!
 
Informatie aanvragen
Wilt u ook van onze sanitaire service gebruik maken of hebt u een vraag neem dan hier contact met ons op of bel 0517-395704

 

 

VRAGEN? AARZEL NIET EN BEL 0517-395704

VESTIGING HOOFDKANTOOR:     BUWALDA MULTISERVICE   DE WIEKEN 31   8801 RA   FRANEKER

© 2024 BUWALDA MULTISERVICE FRANEKER         |   WMMEDiA