Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging of stoomreiniging is een veel toegepaste reinigingstechniek. Met deze methode kunnen diverse oppervlakten snel en efficiënt gereinigd worden. Afhankelijk van de intensiviteit van de vervuiling en het oppervlak, kan er met hogedruk gereinigd worden van 100 bar oplopend tot 3000 (Hydrojet reiniging) bar.

Hogedrukreiniging en reinigingsmiddel
Mocht het vuil niet met reguliere hogedrukreiniging verwijderd kunnen worden dan wordt er een reinigingsmiddel toegepast. Dit reinigingsmiddel zorgt ervoor dat het vuil wordt losgeweekt en vervolgens eenvoudig verwijderd kan worden door middel van hogedrukreiniging of stoomreiniging. Afhankelijk van de intensiviteit van de verontreiniging wordt de geschikte techniek en het reinigingsmiddel geselecteerd.

Hogedrukreiniging en waterzuivering
Buwalda Multiservice maakt gebruik van een uniek waterzuiveringssysteem waarmee het vervuilde water, afkomstig van de reinigingswerkzaamheden, opgevangen wordt en vervolgens op een milieuvriendelijke wijze wordt verwerkt. 

Hydrojet reiniging / Ultra hogedrukreiniging
Met Hydrojet reiniging, ook wel ultra hogedrukreiniging genoemd, wordt vuil, aanslag, verf of andere coating van beton, asfalt en stalen ondergronden verwijderd. Met deze reinigingstechniek kan de druk oplopen tot 3000 bar waardoor zelfs het meest zware schoonmaakwerk gerealiseerd kan worden.

Buwalda Multiservice beschikt over diverse vakmensen die gespecialiseerd zijn in Hydrojet reiniging van verschillende ondergronden en diverse type verontreinigingen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Hydrojet reiniging? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer over hogedrukreiniging
Meer weten over hogedrukreiniging? Neem dan contact op met ons.

 

 

VRAGEN? AARZEL NIET EN BEL 0517-395704

VESTIGING HOOFDKANTOOR:     BUWALDA MULTISERVICE   DE WIEKEN 31   8801 RA   FRANEKER

© 2024 BUWALDA MULTISERVICE FRANEKER         |   WMMEDiA