Rioolreiniging

Riool, douche, toilet of (groot)keukenafvoer verstopt? Dan wil je zo snel mogelijk een oplossing. Buwalda Multiservice rioolreiniging heeft specialisten met de juiste apparatuur om de afvoer van afvalwater weer te herstellen.


Direct hulp nodig bij ernstige problemen zoals overstroming? Bel dan onze calamiteiten lijn op 0517-395704 bereikbaar tussen 08:30 - 17:00


Rioolreiniging van Buwalda Multiservice
Een lekkage, overstroming of beschadiging van een rioleringsnetwerk brengt tal van problemen met zich mee. Onze rioolservice stelt alles in het werk om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Wij raden u aan uw riolering periodiek te controleren. Dit voorkomt plotselinge en vervelende verrassingen.

Complexe rioleringsystemen worden door middel van camera inspectie eerst geïnspecteerd. Hiermee stellen we de problematiek vast. Mocht vervanging of reparatie noodzakelijk zijn, dan repareert Buwalda Multiservice uw riool met hoogwaardige kunststof, beton, of stalen (Loro-x) materialen. 

Aanleggen van binnen- of buitenriolering
Ook het compleet aanleggen van een (deels) nieuwe binnen- of buitenriolering, inclusief graaf en straatwerk kunnen wij voor u verzorgen.

Onze rioolreiniging heeft een landelijke dekking. Wij inspecteren, rapporteren en reinigen, zowel bij calamiteiten als bij periodiek onderhoud. 

Vacuümwagen
Om nog beter in te springen op calamiteiten, wateroverlast en riool verstoppingen hebben wij een vacuümwagen. Het toepassingsgebied van deze kolkenzuiger is zeer breed. Riolen, tanks, leidingen of vaten kunnen worden leeggezogen. Met deze techniek kunnen we milieubedreigende calamiteiten, zoals vloeistoflekkages direct oplossen. Ook is het mogelijk om in de opslagtank 10.000 liter schoon water mee te nemen zodat we op locatie altijd water bij ons hebben. Speciaal voor onze rioolservice is de vrachtauto ook uitgerust met een hogedruk spuit. Zo kunnen we de riolering gelijk doorspuiten en reinigen. Tevens kunnen we hiermee op locatie reinigen, dit is natuurlijk perfect als er geen waterpunt aanwezig is.
 

 

 

VRAGEN? AARZEL NIET EN BEL 0517-395704

VESTIGING HOOFDKANTOOR:     BUWALDA MULTISERVICE   DE WIEKEN 31   8801 RA   FRANEKER

© 2018 BUWALDA MULTISERVICE FRANEKER         |   WMMEDiA