Rioolreiniging Service

Verstopte riolering?

“mijn wc zit verstopt, wie kan mij helpen?”
“ik heb een riool verstopping, wat nu?”
“Help! ik heb een overstroming van mijn toilet”
 
Herkent u 1 van deze problemen? Dan zit u hier goed. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten rioolproblemen

Problemen met riolering komen best vaak voor. Zit bijvoorbeeld uw Toilet of douche verstopt, of de wasbak in de keuken, condens afvoer, en/of hemelwaterafvoer verstopt?
 
Buwalda Rioolservice helpt u graag van uw verstopping af! Wij hebben specialisten en alle apparatuur om uw probleem snel en vakkundig te verhelpen. U hoeft zelf niets meer te doen.
 
Maak direct een afspraak om uw verstopping te laten verhelpen!
U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier, wij nemen dan tijdens kantooruren contact met u op.

Last van Rioolstank, Rioollucht of een vervelende geur in huis? Of zelfs (riool)vliegjes?

Met behulp van specialistische detectieapparatuur sporen wij alle voorkomende (lucht) lekkages en/of rioleringsdefecten op en bieden u aansluitend een pasklare oplossing om uw rioolprobleem direct te verhelpen.
 
Wij maken van Uw rioolprobleem, Onze zorg!
 
BEL 0517 – 395704 om direct een afspraak te maken om stankproblemen te laten verdwijnen. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier, wij nemen dan tijdens kantooruren contact met u op.
 

Hoe voorkom ik rioleringsproblemen?

Een lekkage, overstroming of beschadiging van een rioleringssysteem brengt tal van problemen met zich mee. Onze Rioolservice stelt alles in het werk om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Wij raden u aan om uw riolering periodiek preventief te laten reinigen en waar nodig te laten controleren met behulp van digitale camera. Dit voorkomt plotselinge en vervelende verrassingen.
 
BEL 0517 – 395704 om direct een afspraak te maken om rioolproblemen te voorkomen.

Aanleggen, herstel of reparatie van binnen- of buitenriolering
Kapotte of defecte riolering? Dat wil je liever voorkomen. Maar als het dan toch gebeurt hebben wij hebben specialisten met het juiste apparatuur om uw probleem snel en vakkundig te verhelpen.  Ook het compleet aanleggen van een (deels) nieuwe binnen- of buitenriolering, inclusief graaf en straatwerk kunnen wij voor u verzorgen. Wij nemen u al uw rioolzorgen uit handen.
 
BEL 0517-395704 voor meer informatie en/of een geheel vrijblijvende offerte
U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier, wij nemen dan tijdens kantooruren contact met u op.
 

Vacuümwagen (Zuigwagen)
 
Beerput legen? Vetput legen? Pompput schoonmaken?
 
Om nog beter in te springen op calamiteiten, wateroverlast en riool verstoppingen hebben wij een vacuümwagen (zuigwagen). Het toepassingsgebied van deze kolkenzuiger is zeer breed, zowel inpandig als buiten het pand. Deze vrachtwagen kan vrij gemakkelijk op alle plaatsen komen. Nagenoeg alle locaties zijn dan ook voor ons benaderbaar, tevens met behulp van ons zeer ruime slangenbereik.
 
Riolering, (vuilwater/fecaliën) tanks, leidingen of vaten kunnen worden leeggezogen. Met deze techniek kunnen we milieubedreigende calamiteiten, zoals vloeistoflekkages direct oplossen. Ook is het mogelijk om in de opslagtank 10.000 liter schoon water mee te nemen zodat we op locatie altijd water bij ons hebben. Speciaal voor onze Rioolservice is de vrachtauto ook uitgerust met een hogedruk spuit. Zo kunnen we de riolering direct doorspuiten en reinigen.
 
U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier, wij nemen dan tijdens kantooruren contact met u op.
BEL 0517-395704 

 

VRAGEN? AARZEL NIET EN BEL 0517-395704

VESTIGING HOOFDKANTOOR:     BUWALDA MULTISERVICE   DE WIEKEN 31   8801 RA   FRANEKER

© 2024 BUWALDA MULTISERVICE FRANEKER         |   WMMEDiA