Ongediertebestrijding

Ongedierte zoals wespen, muizen ratten, houtworm of andere houtaantasters in uw woning of pand? Buwalda Multiservice helpt u er vanaf. Wij zijn een samenwerking aangegaan met een specialistisch bedrijf in het bestrijden van ongedierte, houtworm, boktor en zwambestrijding.

Gediplomeerd specialist
Uw probleem wordt grondig aangepakt door een SVO gediplomeerd specialist in het bestrijden van ongedierte en houtworm. Door jarenlange ervaring wordt de juiste behandelmethode voor de overlast vastgesteld en bent u verzekerd van kundige bestrijding. Wij komen bij zowel particulieren als bedrijven.

Ongediertebestijding
Hebt u overlast van wespen, muizen, ratten, zilvervisjes, ovenvisjes en papiervisjes? Wij kunnen deze voor u bestrijden. Door een speciaal op de overlast veroorzakende dieren behandelmethode te kiezen, bent u snel van uw ongedierte verlost.

Houtworm en boktorren
Houtworm en boktorren zijn een hardnekkige plaag en dienen grondig bestreden te worden. De larven van deze kevers eten hout. Ze graven zich een weg door planken en balken en zorgen ervoor dat het hout verzwakt. Met de juiste behandelmethode worden de insecten gedood en erger voorkomen.

Zwammen en schimmels
Wordt uw vloer of muren aangetast door schimmels of zwammen? Ook dit kan alleen met een professionele aanpak bestreden worden. Buwalda Multiservice zorgt voor het oplossen van het probleem. De schimmel of zwammen verdwijnen en u krijgt een gezond leefklimaat.

Behandelmethoden
Wij bestrijden ongedierte op verschillende manieren: heteluchtbehandeling, gassingen, impregneren of oppervlaktebehandeling.

Meer weten?
Heeft u last van ongedierte en wilt u hier snel en vakkundig vanaf of heeft wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. 

 

 

VRAGEN? AARZEL NIET EN BEL 0517-395704

VESTIGING HOOFDKANTOOR:     BUWALDA MULTISERVICE   DE WIEKEN 31   8801 RA   FRANEKER

© 2024 BUWALDA MULTISERVICE FRANEKER         |   WMMEDiA