Specialistische reiniging

Buwalda Multiservice is bedreven in specialistische reiniging. Met goed opgeleide medewerkers, speciale materialen en uitrusting kunnen we deze klussen goed en professioneel uitvoeren. 

Industriële reiniging
Onontbeerlijk is het reinigen en onderhouden van installaties en machines. Als specialist in industriële reiniging let Buwalda op veiligheid en kwaliteit. Met deze specialistische vorm van schoonmaken zijn we onder andere actief met hogedrukreiniging, constructie reiniging, vacuümreiniging, droogreiniging, chemisch technisch reiniging en industriële service. 
  
Brandschade schoonmaken
Na een kleine of een wat grotere brand in uw woning, bedrijfspand of instelling, blijven er altijd (deels) verbrande en door roet en rook aangetaste materialen of stukken achter. Het opruimen en reinigen van zowel in- als exterieur, zoals meubilair en apparatuur is bij onze vakmensen in goede handen. Ook verzorgen wij tijdelijke opslag van uw inboedel.
Reiniging in de scheepsindustrie 
De service en diensten in de scheepsindustrie van Buwalda Multiservice bestaan uit diverse toepassingen. Een combinatie van hogedrukreiniging, vacuümreiniging, droogreiniging, chemisch technisch reiniging en industriële service omvat de schoonmaakwerkzaamheden voor de scheepsindustrie. 

Reiniging en onderhoud vloeren
Elk type vloerafwerking vraagt een eigen reinigingsmethode en/of -bescherming, die is afgestemd op de huidige kennis en techniek. Voor alle typen vloerafwerkingen heeft Buwalda Multiservice beproefde en effectieve onderhoudsmethoden. Bij reiniging en onderhoud van vloeren komt het vaak aan op een flexibele werkuitvoering. Zowel met betrekking tot de randwerkzaamheden zoals het verplaatsen en verschuiven van obstakels, als tijdstip van uitvoering. Dit kan overdag, 's avond of in het weekend zijn.

Info over specialistische schoonmaakwerkzaamheden
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op of bel 0517-395704 

 

 

VRAGEN? AARZEL NIET EN BEL 0517-395704

VESTIGING HOOFDKANTOOR:     BUWALDA MULTISERVICE   DE WIEKEN 31   8801 RA   FRANEKER

© 2024 BUWALDA MULTISERVICE FRANEKER         |   WMMEDiA