Examen Operatiekamers Schoonmaken

Goede opleiding is erg belangrijk, voor zowel het bedrijf als de personeelsleden zelf. We investeren daaarom graag een doelgerichte opleidingen, in dit geval specialistische reiniging, schoonmaak van operatie kamers

Het daarbij behorende examen Specialistische schoonmaak - Operatie Kamers is vorige week door iedereen succesvol afgerond!

Gefeliciteerd dames!

Jefta Schoenmaker
Alinda Scherstra
Katy Wyngaarden
Marianne Feddema
Ankie van der Meer

Ze zullen worden ingezet in ziekenhuizen en klinieken waar ze de schoonmaak van openbare- en speciale ruimten onderhouden. 

We merken dat er steeds meer vraag is naar goed opgeleid personeel, met name in de specialistische reiniging. Buwalda biedt daarom uitgebreide specialistische reinigingsdiensten aan. Denk aan operatiekamers reinigen, maar ook voor brandschade, speciale vloeren en industriële reiniging hebben wij speciaal opgeleid personeel beschikbaar.

Vragen of interesse in specialistische reinging? We denken graag mee voor een passende oplossing voor uw bedrijf. Ieder bedrijf is immers anders, daarom leveren wij graag maatwerk.

Neem hier direct even contact op om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Een van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.

 

 
 

VRAGEN? AARZEL NIET EN BEL 0517-395704

VESTIGING HOOFDKANTOOR:     BUWALDA MULTISERVICE   DE WIEKEN 31   8801 RA   FRANEKER

© 2024 BUWALDA MULTISERVICE FRANEKER         |   WMMEDiA