Geslaagd Multiservice examen

Op 9 maart 2017 hebben 9 schoonmaaksters en 1 schoonmaker  van Buwalda Multiservice examen gedaan voor de Basis module Algemene Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Buwalda Multiservice, gevestigd in Franeker - Friesland, is al ruim 30 jaar de schoonmaakspecialist van het Noorden. Meer dan 100 gespecialiseerde medewerkers zetten zich dagelijks in op het gebied van schoonmaakwerk, gevelrenovatie, gevelreiniging, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen, mobiele waterzuivering en specialistische reiniging. Schoonmaakbedrijf Buwalda Multiservice voert zijn werkzaamheden uit zonder uw werknemers of processen te verstoren.

Sinds kort biedt Buwalda Multiservice ook de service ventilatiereiniging aan. Bij het reinigen van ventilatiesystemen worden vuil en bacteriën verwijderd waardoor ventilatiesystemen goed blijven functioneren. Zowel de zakelijke als de particuliere sector kan bij Buwalda Multiservice terecht voor de uiteenlopende werkzaamheden en diensten. Niet voor niets zijn wij al 30 jaar dé specialist in groots schoonmaak.

Op deze website vindt u meer informatie over Buwalda Multiservice, haar werkzaamheden en diensten die het bedrijf biedt. Bent u benieuwd wat Buwalda Multiservice voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via mail of bel 0517-395704. Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek!

 

 
 

VRAGEN? AARZEL NIET EN BEL 0517-395704

VESTIGING HOOFDKANTOOR:     BUWALDA MULTISERVICE   DE WIEKEN 31   8801 RA   FRANEKER

© 2024 BUWALDA MULTISERVICE FRANEKER         |   WMMEDiA