Gevelrenovatie

Naast gevelreiniging herstellen we complete gevels door gevelrenovatie. Omdat we uw gevel kennen – in het geval we het schoonmaakwerk verzorgen - komen we problemen tegen die verholpen of vervangen moeten worden. 

De vakmensen van Buwalda Multiservice houden zich dagelijks bezig met het voegen van gevels bij nieuwbouw. Bij bestaande bouw renoveren we objecten met gevelherstel door voegen uit te frezen, gescheurde stenen te vervangen, opnieuw voegen en impregneren. Andere werkzaamheden zijn raamdorpels ontvoegen en inwassen, betonreparatie, schoorsteen herstel en dakgoten vervangen.

Stofvrij hakken voor gevelrenovatie
Buwalda Multiservice beschikt over de techniek om voegen stofvrij uit te hakken. Het grote voordeel van stofvrij hakken is dat de kwartsstof wordt opgezogen door middel van de aangesloten stofzuiger. Het enige wat dan nog vrij komt is het zwaardere uitgehakte gruis. Na het verwijderen van het voegwerk zorgen wij er voor dat de complete gevel weer opnieuw wordt gevoegd.

Thor Helical verankeringsystemen voor gevelrenovatie
Buwalda Multiservice is sinds augustus 2010 officieel dealer van Thor Helical verankeringsystemen. Met de verschillende soorten verankeringsystemen (spouwmuurverankeringen, scheurverankeringen, gevelversterkingsankers) wordt beschadigd metselwerk weer in originele toestand gebracht. Meer informatie over Thor Helical verankeringsystemen vindt u hier of bekijk de video.
 
Meer over gevelrenovatie
Benieuwd naar de mogelijkheden van gevelrenovatie of een combinatie van gevelreiniging? Neem contact met ons op en samen kijken we naar de beste oplossing.

 

 

VRAGEN? AARZEL NIET EN BEL 0517-395704

VESTIGING HOOFDKANTOOR:     BUWALDA MULTISERVICE   DE WIEKEN 31   8801 RA   FRANEKER

© 2024 BUWALDA MULTISERVICE FRANEKER         |   WMMEDiA